KUNDER


Vi har många kunder som vunnit kontrakt hos kommuner och kommunala bostadsbolag.

Som exempel kan vi omnämna ett antal upphandlingar där vi gjort anbuden åt följande företag som har vunnit och fått teckna fleråriga ramavtal efter
samarbete med oss på M-Anbud .

TH:s Måleri grundades 2008 av Tomas Hedström i Örebro. Tomas startade sin karriär 1987 och har varit verksam i måleribranschen sedan dess.

"- Vi har använt oss av M-Anbud vid alla upphandlingar vi svarat på sedan vi fick kontakt 2016.

Först tänkte vi göra våra anbud till upphandlingar själva men insåg att det är mycket mera jobb än man tror. När vi fick kontakt med M-Anbud var vi bara
7 personer på företaget, idag har vi tack vare alla ramavtal vi vunnit med deras hjälp vuxit till 35 personer. M-Anbud är väldigt proffsiga och trevliga. Vi har låtit Tina och Mats hjälpa oss så nu har vi bland annat vunnit ramavtal hos Örebro kommun, Futurum Fastigheter två gånger, ÖrebroBostäder, Örebroporten två gånger, Länsgården Fastigheter, Region Örebro två gånger, Peab, Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen och IKEA", berättar Tomas Hedström på TH:s Måleri.

"- Det är otroligt skönt och tryggt att vinna ramavtal och vi tar alltid hjälp av
M-Anbud vid alla upphandlingar. Vi har hittills vunnit 21 ramavtal tack vare
M-Anbud, varav 16 st. med rangordning 1", avslutar Tomas.

Kontaktperson: Tomas Hedström, e-post: info@thsmaleri.se

Ljus och Kraft i Vallentuna AB är ett privat företag som verkat inom elektrikerbranschen i över 80 år.

” – Mats och Tina på M-Anbud är vår bästa partner. De är härligt trevliga människor men samtidigt oerhört professionella i det de gör”, säger Torbjörn Eriksson som är ägare och VD på Ljus & Kraft.

”- Deras åtagande att skapa våra anbud har resulterat i nya 4-åriga ramavtal med Storstockholms Brandförsvar 2022 och Vallentuna kommun 2021, samt ett
4-årigt ramavtal med Upplands-Väsby kommun 2020. Tidigare har vi vunnit tre
4-åriga ramavtal hos Upplands Väsby kommun, Vallentuna kommun och Storstockholms Brandförsvar under 2016. Alla ramavtal med rangordning 1".

"De ramavtalen hade vi aldrig fått utan hjälpen från M-Anbud”, påpekar Torbjörn. Under 2016 till 2022 har M-Anbud fått förtroende att skapa alla nya anbud åt Ljus & Kraft.

Kontaktperson: Robert Eriksson, e-post: robban@ljusokraft.se

Järfälla Badrumsrenovering AB är 22 anställda och vann 2013 ett 4-årigt ramavtal för VVS-arbeten hos Järfälla kommun.

”- Hade vi inte fått hjälp av M-Anbud hade vi aldrig vunnit kontraktet hos kommunen", säger Lotta Oddbratt, Ägare och VD på JBR.

"- M-Anbud är proffsiga och enkla och trevliga att ha att göra med. De krånglar aldrig till det och de har stor taktisk kunskap om hur man ska skriva offerter.
Vi kommer alltid att anlita M-Anbud vid upphandlingar" säger Lotta. JBR kunde anställa ytterligare två rörmontörer tack vare det nya ramavtalet.

"- 2018 vann vi ett nytt ramavtal hos Järfälla kommun tack vare M-Anbud" säger Lotta.

"- 2020 vann vi återigen ramavtalet hos Järfälla kommun tack vare en som vanligt grym insats av M-Anbud. Alla ramavtalen har vi vunnit med rangordning 1" säger Lotta.

Kontaktperson: Lotta Oddbratt, e-post: lotta@jbrab.se 

AB Järfälla Låsservice har sex anställda och vann 2014 i hård konkurrens ett
4-årigt ramavtal med rangordning 1 hos Järfälla kommun beträffande låsarbeten samt service.

"- Mats på M-Anbud har en imponerande kunskap och erfarenhet" säger Anders Överström som är ägare och VD på företaget. "Mats visste exakt vad som var nödvändigt och vad som var onödigt i anbudet. Hans smarta idéer hur vi skulle svara i anbudet hade jag aldrig kommit på själv" avslutar Anders.

"2019 vann vi återigen ramavtalet på Järfälla kommun samt ett avtal med HBV och 2021 vann vi ett ramavtal på Järfällahus, allt med hjälp av M-Anbud" förklarar Anders.

"Nu 2023 vann vi återigen ramavtalet på Järfälla kommun med hjälp av
M-Anbud" avslutar Anders.

Alla vunna ramavtal har varit med rangordning 1.

Kontaktperson: Anders Överström, e-post: info@jarfallalasservice.se

Adress

M-Anbud Konsult AB
Sjöbacken 25
165 65 Hässelby

Kontakt

tina.horndahl@m-anbud.se
mats.nordstrom@m-anbud.se