KUNDER

 

Vi har många små och medelstora kunder som vunnit kontrakt hos kommuner och kommunala bostadsbolag.
Som exempel kan vi omnämna ett antal upphandlingar där vi gjort anbuden åt följande företag som har vunnit
och fått teckna fleråriga ramavtal efter samarbete med oss på M-Anbud .


TH:s Måleri grundades 2008 av Tomas Hedström i Örebro. Tomas startade sin karriär 1987 och har varit verksam i måleribranschen sedan dess. 
"- Vi har använt oss av M-Anbud vid alla upphandlingar vi svarat på sedan vi fick kontakt 2016.
Först tänkte vi göra våra anbud till upphandlingar själva men insåg att det är mycket mera jobb än man tror. När vi fick kontakt med M-Anbud var vi bara 7 personer på företaget, idag har vi tack vare alla ramavtal vi vunnit med deras hjälp vuxit till 35 personer. M-Anbud är väldigt proffsiga och trevliga. Vi har låtit Tina och Mats hjälpa oss så nu har vi vunnit ramavtal hos Örebro kommun, Futurum Fastigheter i Örebro, ÖrebroBostäder, Örebroporten, Region Örebro, Länsgårdarna, Hallsbergs Bostäder och IKEA", berättar Tomas Hedström som är VD på TH:s Måleri.
"- Det är otroligt skönt och tryggt att vinna ramavtal och vi tar alltid hjälp av M-Anbud vid alla upphandlingar", avslutar Tomas. 
Kontaktperson: Tomas Hedström, e-post: info@thsmaleri.se

 

Ljus och Kraft i Vallentuna AB är ett privat företag som verkat inom elektrikerbranschen i över 75 år.
” – Mats och Tina på M-Anbud är vår bästa partner. De är härligt trevliga människor men samtidigt oerhört professionella i det de gör”, säger Torbjörn Eriksson som är ägare och VD på Ljus & Kraft.
”- Deras åtagande att skapa våra anbud har resulterat i ett nytt 4-årigt ramavtal med Vallentuna kommun 2021, ett 4-årigt ramavtal med Upplands-Väsby kommun 2020 samt tidigare tre 4-åriga ramavtal hos Upplands Väsby kommun, Vallentuna kommun och Storstockholms Brandförsvar under 2016. Samtliga ramavtal med rangordning 1".
"De ramavtalen hade vi aldrig fått utan hjälpen från M-Anbud”, påpekar Torbjörn. Under 2016 till 2021 har M-Anbud fått förtroende att skapa alla nya anbud åt Ljus & Kraft.
Kontaktperson: Robert Eriksson, e-post: robban@ljusokraft.se

 

Järfälla Badrumsrenovering AB är 22 anställda och vann 2013 ett 4-årigt ramavtal för VVS-arbeten hos Järfälla kommun.
”- Hade vi inte fått hjälp av M-Anbud hade vi aldrig vunnit kontraktet hos kommunen", säger Lotta Oddbratt, Ägare och VD på JBR.
"- M-Anbud är proffsiga och enkla och trevliga att ha att göra med. De krånglar aldrig till det och de har stor taktisk kunskap om hur man ska skriva offerter. Vi kommer alltid att anlita M-Anbud vid upphandlingar" säger Lotta. JBR kunde anställa ytterligare två rörmontörer tack vare det nya ramavtalet.
"- 2018 vann vi ett nytt ramavtal hos Järfälla kommun tack vare M-Anbud" säger Lotta.

"- 2020 vann vi återigen ramavtalet hos Järfälla kommun tack vare en som vanligt grym insats av
M-Anbud. Alla ramavtalen har vi vunnit med rangordning 1" säger Lotta.
Kontaktperson: Lotta Oddbratt, e-post: lotta@jbrab.se 

 

Björklunds Fasad & Måleri AB är verksamma inom måleribranschen sedan 2007. De erbjuder tjänster till offentlig och privat sektor samt till privatmarknaden och de utför målning invändigt och utvändigt samt tapetserar. Företaget är för närvarande 14 yrkesanställda i organisationen.
2018 anlitade Björklunds M-Anbud för att hjälpa dem med att göra anbudet i en upphandling av ramavtal inom måleri hos Stiftelsen Kindahus i Kisa. Under 2020 fick de ett nytt ramavtal med Stångastaden och under 2021 fick de ramavtal med Statens Fastighetsverk efter att M-Anbud återigen fick förtroendet att göra deras anbud. 
”- Vi har en bra kontakt med M-Anbud som har en klar och tydlig modell som de arbetar efter. De har en väldigt bra kunskap om offentlig upphandling och de har bra råd vid exempelvis prissättning som vi följer. De är lättsamma att samarbeta med och Mats och Tina granskar varandras arbete. Proffsigt”.
Kontaktperson: Gustav Björklund, e-post: info@bjorklundsmaleri.se