KUNDER

 

Vi har många små och medelstora kunder som vunnit kontrakt hos kommuner och kommunala bostadsbolag.
Som exempel kan vi omnämna ett antal upphandlingar där vi gjort anbuden åt följande företag som har vunnit
och fått teckna fleråriga ramavtal efter samarbete med oss på M-Anbud .


TH:s Måleri grundades 2008 av Tomas Hedström i Örebro. Tomas startade sin karriär 1987 och har varit verksam i måleribranschen sedan dess. 
"- Vi har använt oss av M-Anbud många gånger. De är väldigt proffsiga och trevliga. Först tänkte vi göra våra anbud till upphandlingarna själva men insåg att det är mycket mera jobb än man tror. När vi fick kontakt med M-Anbud var vi 7 personer på företaget, idag har vi tack vare ramavtalen vuxit till 28 personer.
Vi har låtit Tina och Mats hjälpa oss så nu har vi vunnit nya ramavtal hos Örebro kommun, Futurum Fastigheter i Örebro, Örebroporten, Region Örebro, Länsgårdarna, Hallsbergs kommun och IKEA", berättar Tomas Hedström som är VD på TH:s Måleri.
"- Det är otroligt skönt att vinna ramavtal och vi kommer tveklöst att ta hjälp av 
M-Anbud vid kommande upphandlingar", avslutar Tomas. 
Kontaktperson: Tomas Hedström, e-post: info@thsmaleri.se

 

2001 startade Marcus Paulsson sitt företag Marcus Paulsson Elektriska AB (MP El). Marcus startade dock sin egen karriär långt innan dess och har varit verksam inom elinstallationsbranschen i snart 30 år. Företaget har idag 8 anställda personer.
2018 kom företaget i kontakt med M-Anbud som fick uppdrag att göra deras anbud för att försöka skaffa företaget några ramavtal. Det samarbetet har resulterat i att MP El nu har fått tre nya ramavtal med Burlövs kommun, Vellinge kommun och Svedala kommun. 
"- Vi har ett mycket bra samarbete med Mats och Tina på M-Anbud och det är både roligt och framgångsrikt att jobba tillsammans med dem".
Kontaktperson: Marcus Paulsson, e-post: info@mpel.se

 

Tuna Golv grundades 2010 av Stefan Packalén som fortfarande är ägare. Stefan har arbetat inom golvbranschen i 25 år. Företaget arbetar med golventreprenader och underhållsarbeten mot privatkunder, fastighetsägare, offentlig och privat sektor samt byggbranschen.
2018 fick M-Anbud uppdrag att skapa anbud åt Tuna Golv i en upphandling hos Eskilstuna kommunfastigheter och det innebar att Tuna Golv fick teckna ett ramavtal som spänner över fyra år.
”- M-Anbud gav ett seriöst intryck och jag hörde att de visste vad de pratade om, så de fick uppdraget att skapa vårt anbud. Det ångrar jag inte. Snarare önskar jag att jag hade hittat dem tidigare” säger Stefan Packalén.
Kontaktperson: Stefan Packalén, e-post: stefan@tunagolv.se

 

Björklunds Fasad & Måleri AB är verksamma inom måleribranschen sedan 2007. De erbjuder tjänster till offentlig och privat sektor samt till privatmarknaden och de utför målning invändigt och utvändigt samt tapetserar. Företaget är för närvarande 14 yrkesanställda i organisationen.
2018 anlitade Björklunds M-Anbud för att hjälpa dem med att göra anbudet i en upphandling av ramavtal inom måleri hos Stiftelsen Kindahus i Kisa. Under 2020 fick de ett nytt ramavtal med Stångastaden efter att M-Anbud återigen fick förtroendet att göra deras anbud.
”- Vi har en bra kontakt med M-Anbud som har en klar och tydlig modell som de arbetar efter. De har en väldigt bra kunskap om offentlig upphandling och de har bra råd vid exempelvis prissättning som vi följer. De är lättsamma att samarbeta med och Mats och Tina granskar varandras arbete. Proffsigt”.
Kontaktperson: Gustav Björklund, e-post: info@bjorklundsmaleri.se

 

Ljus och Kraft i Vallentuna AB är ett privat företag som verkat inom elektrikerbranschen i över 75 år. 
” – Mats och Tina på M-Anbud är vår bästa partner. De är härligt trevliga människor men samtidigt oerhört professionella i det de gör”, säger Torbjörn Eriksson som är ägare och VD på Ljus & Kraft. 
”- Deras åtagande att skapa våra anbud har resulterat i tre 4-åriga ramavtal hos Upplands Väsby kommun, Vallentuna kommun och Storstockholms Brandförsvar. De ramavtalen hade vi aldrig fått utan hjälpen från M-Anbud”, påpekar Torbjörn. Under 2020 har M-Anbud fått ytterligare förtroende att skapa fem nya anbud åt Ljus & Kraft.
Kontaktperson: Torbjörn Eriksson, e-post: torbjorn@ljusokraft.se

 

Andrés Måleri AB, som ägs av André Andersson i Uppsala, har under 2016 och 2017 vunnit två ramavtal för målningsarbeten med hjälp av M-Anbud. Det ena hos Uppsala kommun och det andra hos Skolfastigheter Uppsala kommun.
”- Vi ville bredda vårt företag med att lägga till avtal från offentlig upphandling. Vi förstod på en gång att det här klarar vi inte själva.” säger André som nu fått sina offentliga ramavtal. ”- Vi har ingen erfarenhet på det här området. Då tog vi kontakt med Tina och Mats, och vi fick mycket bra hjälp”.
”- Vi hade aldrig klarat det på egen hand. Vi kommer att fortsätta att arbeta med M-Anbud”.
Kontaktperson: André Andersson, e-post: info@andresmaleri.se.

 

Järfälla Badrumsrenovering AB är 22 anställda och vann 2013 ett 4-årigt ramavtal för VVS-arbeten.
”- Hade vi inte fått hjälp av M-Anbud hade vi aldrig vunnit kontraktet hos kommunen", säger Lotta Oddbratt, VD på JBR. "- M-Anbud är proffsiga och enkla och trevliga att ha att göra med. De krånglar aldrig till det och de har stor taktisk kunskap om hur man ska skriva offerter. Vi kommer alltid att anlita M-Anbud vid upphandlingar" säger Lotta. JBR kunde anställa ytterligare två rörmontörer tack vare det nya ramavtalet.
"- 2018 vann vi ett nytt ramavtal hos Sollentunahem tack vare M-Anbud" säger Lotta.

"- 2020 vann vi återigen ramavtalet med rangordning 1 hos Järfälla kommun tack vare en som vanligt grym insats av M-Anbud" säger Lotta.
Kontaktperson: Lotta Oddbratt, e-post: lotta@jbrab.se 

 

AB Järfälla Låsservice är 5 anställda och vann 2014 i hård konkurrens ett 4-årigt ramavtal hos Järfälla kommun beträffande låsarbeten samt service. 2018 var det dags för en ny upphandling hos kommunen och även denna gång vann de ett 4-årigt ramavtal. Båda gångerna har M-Anbud Konsult AB gjort anbudet.
"2019 vann AB Järfälla Låsservice dessutom ett ramavtal med HBV för att få möjligheten att leverera produkter och tjänster till HBV:s anslutna bostadsbolag.
"- Mats på M-Anbud har en imponerande kunskap och erfarenhet" säger Åke Överström som är ägare på företaget. "Mats vet exakt vad som är nödvändigt och vad som är onödigt i anbud. Hans smarta idéer hur vi ska svara i anbud kan jag aldrig komma på själv" avslutar Åke.
Kontaktperson: Åke Överström, e-post: info@jarfallalasservice.se

 

Contacta Eyewear i Jakobsberg är en optikerbutik med 15 anställda som 2015 vann ett 4-årigt ramavtal för optikertjänster för terminalglasögon till anställda inom Järfälla kommun.
"- Mats hade bevakning på när upphandlingen skulle komma ut och han skaffade oss ovärderlig information. Det var absolut en avgörande faktor när vi vann vårt ramavtal med kommunen", säger Lars Salmonson som är ägare av Contacta Eyewear.
Kontaktperson: Lars Salmonson, e-post: lars.salmonson@contacta.nu


 

RF Rent & Fint är ett litet kvalitetsmedvetet städföretag med verksamhet i hela Storstockholm. De har nyligen tecknat ett 4-årigt ramavtal med Kungliga Operan.
”- Vi känner Mats och Tina på M-Anbud sedan tidigare" säger Carina Gustafsson, som äger företaget. "- De har givit oss uppslag tidigare på upphandlingar och nu föreslog de en upphandling på Operan och undrade om det kunde vara av intresse för oss”.
”- Vi tyckte det lät mycket intressant och ville gärna vara med och lämna anbud. M-Anbud tog ansvar och visade sin ypperliga kompetens genom hela anbudsarbetet”, fortsätter Carina. ”- Vi hade inte själva kunna ro hem denna affär. Med M-Anbuds kompetens och erfarenhet kunde vi vinna ramavtalet och fick ett samarbete med Operan”, avslutar Carina.

Kontaktperson: Carina Gustafsson, e-post: rfrentofint@hotmail.com

 
 

Arninge El & Ventilationsteknik AB är ett litet familjeföretag som specialiserat sig på styr- och reglerteknik i ventilationsanläggningar. M-Anbud har hjälpt företaget vid flera olika kommunala upphandlingar. De två senaste resulterade exempelvis i 4-åriga ramavtal hos Danderyds kommun och Lidingö stad.